fbpx

Rendezvényünket a kialakult helyzetre való tekintettel egy későbbi időpontban fogjuk megrendezni.

Életközepi válság helyett életközepi boldogság!

A KLASSIS-Z bemutatja Szalay Ádám: Életközepi válság helyett életközepi boldogság! című előadását azoknak a harmincasoknak, negyveneseknek, ötveneseknek, akik a szürke rutin helyett a fejlődést; az unalom helyett a motivációt és a kiégés helyett az újabb és újabb célok elérését választják.

  • Szeretnél többet keresni, de nem akarsz kockáztatni?
  • Lépnél, de nem tudod merre és hogyan?
  • Eleged van abból, hogy nem jössz ki a pénzedből?


A Klassis megmutatja, hogyan hozhatsz ki többet az életedből.

Szeretettel meghívunk egy olyan kötetlen és szórakoztató rendezvényre, ahol az ország egyik legkeresettebb üzleti előadója, Szalay Ádám (ex-TV2 Napló) osztja meg veled a siker és az érvényesülés gyakorlatias formuláit.

Ádámot már csak azért is érdemes meghallgatnod, mert igazi katalizátorként működik:

  • rámutat a kitörési pontjaidra,
  • kedvet csinál a céljaid eléréséhez
  • és megmutatja a továbblépésed lehetőségeit ott is, ahol eddig esetleg csak zsákutcákat láttál.

És ami a hab a tortán: ha eljössz hozzánk, olyan emberekkel is találkozhatsz, akik nemrég ugyanolyan döntéshelyzetben voltak, mint te. Ültek egy megunt munkahelyen, ahol csendben, de biztosan tartottak a kiégés felé. És szerettek volna váltani, de nem akarták kockára tenni mindazt, amit addig felépítettek. A Klassis számukra is kiutat mutatott ebből a helyzetből és ma már dinamikusan fejlődő, megbecsült szakemberek a piacon, akikről a családjuk azt mondja, olyanok, mintha kicserélték volna őket. Ők is élvezik, hogy újra energikusak, újra van életkedvük és a pénzügyi eredményeik segítségével a korábban elérhetetlennek tűnő álmaikat is valóra tudták váltani. És szívesen mesélnek neked a váltásról és az új szintre emelt karrierjükről.

Miért ne hagyd ki a rendezvényt?


Mert nem kérünk tőled elköteleződést és Ádám előadása akkor is motivál és energizál majd téged, ha nem vagy kíváncsi az általunk nyújtott munkalehetőségre. Hiszen Ádám elmondja majd
- mi a munkahelyi előbbre jutás három legfontosabb összetevője,
- milyen csapdahelyzetek alakulhatnak ki, ha valaki már hosszú évek óta ugyanazzal foglalkozik
- és arról is beszél majd, milyen tudományosan megalapozott gyakorlatias alapelveket alkalmazhatsz azért, hogy boldogabb lehess a munkahelyeden (is).
Könnyű belátnod, hogy ez mind-mind olyan tudás, amely bármilyen élethelyzetben hasznos és értékes a számodra.

TALÁLOZZUNK ÁPRILIS 2-ÁN!

Várunk a Dunavirág utcai Mad Dog Café Hausban! A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezz minél hamarabb, ne maradj ki! A helyek gyorsan fogynak.
 

Mit érdemes tudni előadónkról, Szalay Ádámról?

Ádám 20 évet töltött el a televíziózás frontvonalában. A TV2 egykori Naplójának főszerkesztőjeként és riportereként bejárta a világot és közben kereste a találkozásokat azokkal, akik már megtalálták a siker és a boldogság receptjét. Személyesen tudósított Nick Vujicic, a karok és lábak nélkül született ausztrál előadó magyarországi útjáról, André Agassi teniszlegenda budapesti látogatásáról, vagy éppen arról, amikor a Holdon járt 12 ember egyike, az űrhajós Ed Mitchell ideutazott hozzánk Magyarországra. Ádám előadásai mindig sokkal többet nyújtanak egyszerű élménybeszámolóknál, mert az izgalmas történeteket csak felhasználja annak érdekében, hogy megossza a legfontosabb sikeralapelveket a hallgatóságával. Gyakorlatias utat mutat a fejlődéshez és az előre lépéshez. A résztvevők egyetlen dolgot szoktak megbánni: azt, ha nem hoznak papírt és ceruzát az előadásra.

Mit érdemes tudni rólunk, a Klassisról?

Húsz éve vagyunk a magyar pénzügyi piac megbecsült és folyamatosan fejlődő szereplője. Munkatársainknak nemcsak munkahelyet, hanem Klassis életstílust is nyújtunk és hosszú távon gondoskodunk a sikerükről. Amire a legbüszkébbek vagyunk: alapító tagjaink ma már a gyermekeikkel együtt dolgoznak nálunk, generációs vállalkozást építve.
Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy tisztességes utat tudunk mutatni neked az anyagi sikerhez? Hogy még a jelenlegi állásodat sem kell feladnod ahhoz, hogy megteremtsd a pénzügyi biztonságod?
Íme a jó hír: nálunk mellékállásban is építhetsz magadnak jövedelmező pénzügyi praxist!
Találkozzunk egy kötetlen rendezvényen, ahol garantáltan jól érzed majd magad! Jelentkezz most!
Egyikünk sem akar a csendes és boldogtalan többséghez csatlakozni. Ahhoz a 87% százalékhoz, aki elégedetlen a munkájával. Azokhoz, akik nagyon hamar feladják az álmaikat, amelyeket húszas éveik elején tűztek maguk elé. Csak sodródnak a mindennapokban és abban reménykednek, hogy a gyerekeik talán ügyesebben csinálják majd… Mi sokkal inkább azt szeretnénk, hogy te is megtarthasd a húszas éveid lendületét, kiegészítve a később rárakódott életbölcsességgel. De ahhoz, hogy ez jól menjen (és ne húzzon le menthetetlenül a környezeted) szükséged van néhány új impulzusra, egy kis energiára, ami lendületben tart téged.

Ezért szervezzük ezt a rendezvényt: hisszük, hogy Ádám előadása Neked is kedvet csinál a fejlődéshez. Mi pedig bemutatunk Neked egy igazi, Klassis munkalehetőséget!

Facebook
LinkedIn