fbpx

Sikerstratégiák az új normalitásban – motiváló online program Szalay Ádám kommunikációs szakértővel

 
➡Open House: ismerj meg minket, kérdezz munkatársainktól és válts velünk!
 
✔Mire számíthatsz, ha velünk tartasz?
Megmutatjuk, hogyan építünk karriert a Klassis Holdingnál. Bepillanthatsz az alkuszi lét mindennapjaiba: hogyan dolgozunk, mennyit keresünk, hogyan képezzük magunkat és milyen a kapcsolatunk az ügyfeleinkkel. Te is el tudod majd képzelni, hogy összeillünk-e és azt is, hogyan fekszik neked ez a munka.
 
✔Miért nem érdemes kihagyni?
Mert a Klassiss Holdinggal olyan vállalkozást építhetsz, amelyet a gyermekeidnek is örökíthetsz majd. Ezt a legtöbb munkahely nem tudja utánunk csinálni. Plusz a Klassis-karrier immunis a pandémiára, ezt a tapasztalat bizonyította be. És közel sem utolsósorban: a csapatunk is kiváló, imádunk a Klassisnál dolgozni.
 
✔Miről szól majd az előadás?
Szalay Ádám extelevíziós kommunikációs szakértő szórakoztató történetei és gyakorlatias sikerstratégiái mindig garanciát jelentenek a tartalmas időtöltésre. Ezúttal arról fog beszélni, hogyan érdemes fejleszteni magunkat ahhoz, hogy bármilyen piacon, bármikor megálljuk a helyünket. Akkor is kapsz legalább három elvihető ötletet, ha végül nem döntünk egymás mellett.

TALÁLKOZZUNK MÁJUS 20-ÁN!

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezz minél hamarabb, ne maradj ki!
 

Mit érdemes tudni előadónkról, Szalay Ádámról?

Ádám 20 évet töltött el a televíziózás frontvonalában. A TV2 egykori Naplójának főszerkesztőjeként és riportereként bejárta a világot és közben kereste a találkozásokat azokkal, akik már megtalálták a siker és a boldogság receptjét. Személyesen tudósított Nick Vujicic, a karok és lábak nélkül született ausztrál előadó magyarországi útjáról, André Agassi teniszlegenda budapesti látogatásáról, vagy éppen arról, amikor a Holdon járt 12 ember egyike, az űrhajós Ed Mitchell ideutazott hozzánk Magyarországra. Ádám előadásai mindig sokkal többet nyújtanak egyszerű élménybeszámolóknál, mert az izgalmas történeteket csak felhasználja annak érdekében, hogy megossza a legfontosabb sikeralapelveket a hallgatóságával. Gyakorlatias utat mutat a fejlődéshez és az előre lépéshez. A résztvevők egyetlen dolgot szoktak megbánni: azt, ha nem hoznak papírt és ceruzát az előadásra.

Mit érdemes tudni rólunk, a Klassisról?

Húsz éve vagyunk a magyar pénzügyi piac megbecsült és folyamatosan fejlődő szereplője. Munkatársainknak nemcsak munkahelyet, hanem Klassis életstílust is nyújtunk és hosszú távon gondoskodunk a sikerükről. Amire a legbüszkébbek vagyunk: alapító tagjaink ma már a gyermekeikkel együtt dolgoznak nálunk, generációs vállalkozást építve.
Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy tisztességes utat tudunk mutatni neked az anyagi sikerhez? Hogy még a jelenlegi állásodat sem kell feladnod ahhoz, hogy megteremtsd a pénzügyi biztonságod?
Íme a jó hír: nálunk mellékállásban is építhetsz magadnak jövedelmező pénzügyi praxist!
Találkozzunk egy kötetlen rendezvényen, ahol garantáltan jól érzed majd magad! Jelentkezz most!
Egyikünk sem akar a csendes és boldogtalan többséghez csatlakozni. Ahhoz a 87% százalékhoz, aki elégedetlen a munkájával. Azokhoz, akik nagyon hamar feladják az álmaikat, amelyeket húszas éveik elején tűztek maguk elé. Csak sodródnak a mindennapokban és abban reménykednek, hogy a gyerekeik talán ügyesebben csinálják majd… Mi sokkal inkább azt szeretnénk, hogy te is megtarthasd a húszas éveid lendületét, kiegészítve a később rárakódott életbölcsességgel. De ahhoz, hogy ez jól menjen (és ne húzzon le menthetetlenül a környezeted) szükséged van néhány új impulzusra, egy kis energiára, ami lendületben tart téged.

Ezért szervezzük ezt a rendezvényt: hisszük, hogy Ádám előadása Neked is kedvet csinál a fejlődéshez. Mi pedig bemutatunk Neked egy igazi, Klassis munkalehetőséget!

Facebook
LinkedIn