fbpx

Velünk kipróbálhatod, milyen az, ha szárnyalsz.

 

JELENTKEZZ!


 

Kik vagyunk?


A Klassis Z gyémánt minősítésű FBAMSZ alkusz. Huszonegy év folyamatos fejlődés van a hátunk mögött. Ez alatt az idő alatt a legmagasabb szintű szakmai tudást halmoztuk fel, legyen szó akár a lakossági, akár a vállalati szektorról. Egyformán otthon vagyunk az élet- és vagyonbiztosításokban is.

Mit mondanak rólunk a szakmában?


Azt, hogy mi nemcsak álmodozunk, hanem komoly stratégiával, mérhetően haladunk előre jövőképünk megvalósításában. Hogy mi nem passzív szemlélői vagyunk az eseményeknek, hanem aktívan részt veszünk a piac megreformálásában. Hogy mi nemcsak beszélünk a jó minőségű képzésekről, hanem vállaltan törekszünk arra, hogy a szektor legjobb értékesítési iskolája lehessünk.

Kattints a videóra és nézd meg, hogyan beszélnek munkatársaink a KLASSIS-karrierről
- a sikereikről, a tőlünk kapott támogatásról, a közös munka hangulatáról.

Fontos lépéshez érkeztünk: bővítjük országos hálózatunkat. Így hosszú idő után először kinyitjuk a kapukat az új kollégák előtt is. Olyan kiváló üzletkötőket várunk a csapatunkba, akik egy nagyobb pályán is kipróbálnák magukat, alkuszként.

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?


Mert mi valóban az ügyfelek, és nem egy-egy biztosító megbízásából tevékenykedünk. Mert mi a legnagyobb adható szabadságfokot és teljes piaci rálátást kínálunk a kollégáinknak, és nem szorítjuk be őket egy szűkös termékpaletta korlátai közé. Mert mi homályos karriertervek helyett alaposan kidolgozott üzleti tervezőt adunk új belépőink kezébe. Mert mi családias rendszerben dolgozunk, ahol kollégáink állománygaranciát kapnak és nyugdíjba vonulásukkor a fenntartási jutalékot átadhatják gyermekeiknek.
 

Honnan tudhatod, hogy éppen téged keresünk?

  • Ha bosszant, hogy az ügyfeleidnek nem adhatod a legjobb ajánlatot, mert a korlátozott termékkínálat megköti a kezedet.
  • Ha nagyobb szabadságfokra vágysz, ahol egészséges versenyhelyzetben mérettetsz meg a piacon.
  • Ha szeretnél továbblépni szakmailag és személyes márkád, önálló brand-ed kiépítésén fáradozol.
  • Ha a tanulásra és a fejlődésre kihagyhatatlan lehetőségként gondolsz.
  • Ha kiváló értékesítő vagy, aki inspiráló szakmai közösségre vágyik.
  • Ha szereted a hivatásod és nagyratörő terveid vannak.
 

Mit kínálunk alkuszainknak?


Tudjuk, hogy a mi piacunkon, ha időpontod van, mindened van. Éppen ezért kötöttünk átfogó együttműködési szerződést az Otthon Centrummal. A Klassis Z munkatársai így könnyebben juthatnak jó minőségű leadekhez, mint a piaci versenytársak. Kollégáink tárgyalásszámának biztosításában komoly segítséget nyújtunk.
Új belépőink működő, kipróbált, modern know-how-t kapnak. Nem kevesebbet vállalunk, mint azt, hogy minden új kollégának segítünk elsajátítani azt az újgenerációs értékesítési modellt, amellyel szintet léphet a szakmájában. Mottónk így hangzik:"Átemeljük a tudásodat a múltból a jelenbe és úgy kódoljuk át a szakmai gondolkodásodat, hogy sikerrel boldogulj a jövő piacain."
A Klassis Z mindig úttörőként vesz részt a legújabb módszerek kipróbálásában. Büszke támogatói vagyunk a magyar MDRT-rendezvényeknek. Akadémiánkon a legmagasabb szintű szakmai tudást szintetizáljuk. Naprakészek vagyunk a piac informatikai elvárásaival kapcsolatban: nemcsak rácsodálkozunk az okos eszközökre, hanem alkalmazzuk is őket (az Allianz okos óra kampányára például kizárólag a Klassis Z szerződhetett le).

Mi kell ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni?

Nem árulunk zsákbamacskát, hozzánk nem könnyű bejutni. Mivel a Klassis Z brandje a piacon a megbízhatóság, ezért szigorúan őrködünk afölött, hogy csapatunk szakmailag megkérdőjelezhetetlen, motivált és sikerorientált legyen.
Csak olyan kollégák válhatnak csapatunk tagjaivá, akik hisznek a folyamatos fejlődésben, lelkesen tanulnak és hajlandóak az új tudást a gyakorlatban is alkalmazni. Akik nem rutinból dolgoznak, hanem kitartóan keresik az új módszereket is, amelyekkel megfelelhetnek a mai eladási kihívásoknak. Akik a problémákra kihívásként tekintenek és kifogások helyett megoldásokban gondolkodnak. Akiknek fontos a sokszínűség, ugyanakkor tisztában vannak az erősségeikkel és hajlandóak a szegmentációra.

Ismerd meg vezetőinket: megmutatják neked, miért több a KLASSIS,
mint egy hétköznapi munkahely.

zenko_p
ZENKÓ ZORÁN alapító ügyvezető, szakmai vezető, KLASSIS-Z Kft.
„Alkuszcégek is csatlakozhatnak hozzánk.”
 
 
 
 

Tariki és Jiriki - Te melyik vagy a kettő közül?

Seth Godin, korunk egyik legismertebb üzleti guruja mesél arról, hogy alapvetően kétféle hozzáállás létezik az életben. Az első a kismacskáé, amelyik, ha bajba kerül, megvárja, amíg az anyja finoman felemeli a nyakánál fogva és kihúzza a csávából. A másik a kismajomé. Annak, ha bajba kerül, nincs más választása, fel kell másznia az anyja hátára. Az egyiket megmentik, a másik saját magát menti meg.
A japán nyelv a TARIKI kifejezést használja arra az emberre, aki mástól várja, hogy megsegítse az életben. A JIRIKI ezzel szemben azt az embert jelöli, aki önmagát karolja fel. A Klassisnál mi mindannyian JIRIKIK vagyunk. Megdolgoztunk a sikerünkért, hiszünk önmagunkban és elköteleztük magunkat az élethosszig tartó tanulás és fejlődés mellett. Büszkén szolgáljuk az ügyfeleinket, mert tudjuk, hogy a piaci siker nemcsak a szaktudáson, hanem az emberi kapcsolatok minőségén is múlik. És imádjuk a remek hangulatot a munkahelyünkön: csapatként ahhoz is hozzászoktunk, hogy együtt ünnepeljük meg a jól végzett munkát és az eredményeinket.
Te is igazi JIRIKI vagy? Csatlakozz hozzánk, hogy bizonyíthasd a rátermettségedet!
Facebook
LinkedIn